Page content

Biofotonen therapie

Elke levende cel straalt ongeveer 100.000 lichtimpulsen per seconde uit. Deze lichtimpulsen bestaan uit biofotonen (lichtdeeltjes) van verschillende frequenties en zorgen voor de aansturing van alle biochemische processen in het lichaam. Bij een gezonde cel zijn deze lichtimpulsen van sterk gebundeld, echter onder invloed van ‘verstoringen’ verzwakken zij en krijgen ze een chaotisch karakter. De biofotonen therapie behandeling worden de ziekmakende verstoringen in het lichaam weggenomen en wordt het lichaam de kans gegeven zichzelf weer te genezen. 

Ontdekking van biofotonen

In 1933 stelde de Russische natuurkundige, Alexander Gurwitsj, dat alle cellen licht uitstralen. Later in de jaren zeventig bevestigden Duitse natuurkundigen Popp en Mersmann dit op wetenschappelijke wijze. Cellen stralen niet alleen licht uit, ze absorberen het ook en slaan het op. Verder werd ontdekt dat een gezonde cel coherent (=regelmatig, samenhangend) licht uitstraalt, terwijl een zieke cel chaotisch licht uitstraalt, en dat de chaotische straling zou kunnen worden gescheiden van de coherente straling door middel van elektronische filters. Popp en Mersmann ontdekten ook dat alles zijn eigen specifieke straling en trilling heeft. Dus elke bacterie, elk virus, elk orgaan, elke cel, elk zware metaal, elke ziekte en elk medicijn (zowel conventioneel als alternatief) heeft zijn eigen trilling en straling.

De chiren, het apparaat dat gebruikt wordt om de biofotonen te harmoniseren

De chiren, het apparaat dat gebruikt wordt om de biofotonen te harmoniseren

Ontwikkeling therapie

De therapie is uitgevonden door Johan Boswinkel, maar volledig gebaseerd op de theorieën van Fritz-Albert Popp. Boswinkel had een dochter, Sophia, die kanker had en was opgegeven door de reguliere medici. Toen ging Boswinkel zelf aan het werk. Hij wist dat de lichtfrequentie van lichaamscellen met kanker anders was dan de lichtfrequentie van gezonde cellen. De zenuwmeridianen die ook bij acupunctuur gebruikt worden, hebben uiteinden aan de handen en voeten. Via de handen en voeten kon hij de zieke lichaamscellen van hun gezonde lichtfrequentie voorzien. Daardoor verdwijnen de symptomen van de ziekte. Het licht van onze lichaamscellen is niet te zien omdat het buiten het zichtbare spectrum valt. Infrarood licht en gammastralen zijn lichtfrequenties die met het menselijk oog niet voor iedereen waar te nemen zijn. Met de chiren, een laptop-achtig apparaat, worden lichtfrequenties van het lichaam gemeten. De patiënt houdt glazen elektrodes in zijn hand of legt zijn voeten op een glazen plaat. Voor Sophia heeft het niet meer mogen baten, maar inmiddels heeft Johan Boswinkel wel ruim 25.000 patiënten met uiteenlopende ziektes succesvol behandeld.

Johan Boswinkel, de ontwikkelaar van de biofotonen therapie

Johan Boswinkel, de ontwikkelaar van de biofotonen therapie

Elektrostress

De elektrische revolutie is een fenomeen van de afgelopen decennia. Reguliere geneeskundigen zien geen verband in de opmars van elektrische apparaten en de vele draadloze zenders en de toename van ziektes zoals allergieën, ADHD en kanker. Dit verband is er wel degelijk, stellen biofotonen therapeuten. De elektronen van onze lichaamscellen zijn altijd in beweging, ze draaien. Wanneer deze elektronen de verkeerde kant op draaien, we noemen dit spin-inversie, voelt een mens zich vermoeid. Het lichaam verliest veerkracht en flexibiliteit en kan sneller ziek worden. De therapie kan in één of twee behandelingen de spin-inversie van elektronen omkeren. De patiënt voelt zich daarna lekkerder in zijn vel zitten. Het nare is, als je eenmaal een spin-inversie hebt, dan raak je dat maar heel moeilijk kwijt, want dit verschijnsel houdt zichzelf in stand. Het verzwakt je energiesysteem namelijk nog meer, en is er dan steeds minder nodig om je in die situatie te houden. Zelfs een relatief zwak elektromagnetisch veld is dan al genoeg. Je komt in een neerwaartse spiraal. Niet alleen lichamelijk, maar omdat je hele leven hierdoor beheerst kan worden, gaat dit ook in geestelijk opzicht doorwerken. Je verliest je ‘levenskracht of levensgeluk’. Mensen die hier heel erg last van hebben zullen niet graag lang achter de computer zitten, hebben moeite zich tussen veel mensen te begeven, voelen zich heel snel moe worden als ze in een trein zitten, etc. Ze kunnen gewoon nergens meer tegen.

Vele oorzaken zijn er om van ElektroMagnetische Velden elektrostress te krijgen, in deze afbeelding zijn er een aantal aangestipt

Vele oorzaken zijn er om van ElektroMagnetische Velden elektrostress te krijgen, in deze afbeelding zijn er een aantal aangestipt

De oorzaak van deze spin-inversie is gelegen in de elektrostress; dat is de onzichtbare vervuiling door elektromagnetische velden van alle zenders en elektrische apparaten. Therapeuten die met biofotonen werken adviseren om deze elektrostress zo gering mogelijk te maken. De grootste elektrostress wordt veroorzaakt door apparaten als draadloze huistelefoons (DECT’s), wifi, mobieltjes en computers. Ook de wekkerradio naast je bed veroorzaakt elektromagnetische vervuiling. Misschien lijkt de vervuiling van een wekkerradio niet erg groot maar doordat hij vlak naast je hoofd staat, verkeer je er 6-8 uur lang in. Een mechanische wekker is goed genoeg. De magnetron en inductiekookplaten zijn gebaseerd op koken met straling. Wie een maaltijd hiermee bereidt, eet vervuild en ziekmakend voedsel.

Verstoring in het energetisch lichaam

Naast het genezen van ziektes kan de biofotonen therapie ook de negatieve gevolgen van reguliere geneesmiddelen wegnemen. Er zijn vele kwaadaardige bijwerkingen in de medicijnen van de farmaceutische industrie welke kunnen worden verholpen met de Chiren, de lichtfrequentieversterker. Er kan ook mee gemeten worden hoe het aardmagnetisch veld wordt verstoord door de aanwezigheid van elektrische apparaten en metalen objecten. Daarom is het van belang dat de biofotonen therapeut bij u thuis komt om daar een mogelijke oorzaak van een ziekte te ontdekken. Een oorzaak van verstoringen in het energetisch lichaam kunnen elektrische apparaten, metalen objecten, geneesmiddelen, inentingen en vervuild voedsel zijn. Ook de vervuiling die via de lucht binnenkomt zoals giftige metalen hebben hun inwerking op ons energetisch lichaam en kunnen voor verstoringen zorgen.

Het energetisch lichaam dat verstoord kan worden door allerlei soorten vervuiling

Het energetisch lichaam dat verstoord kan worden door allerlei soorten vervuiling

Wie kunnen wel en wie niet behandeld worden?

In principe kunnen alle functionele verstoringen worden behandeld. Dat komt doordat er geen ziektes behandeld worden, maar doordat het eigen immuunsysteem van het lichaam in staat wordt gesteld problemen te herkennen en op te lossen.

Er zijn echter uitzonderingen:

  • Mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan
  • Mensen met kunstmatige slangen, shunts, plastic bloedvaten of varkenshartkleppen
  • In sommige gevallen mannen die gesteriliseerd zijn (de manier van sterilisatie speelt een rol)

Metalen onderdelen als pacemakers, schroeven, implantaten zoals kunstheupen en kunsthartkleppen leveren geen probleem. Zij kunnen overigens wel een constante stoorfactor zijn, vanwege hun lichaamsvreemde frequentie, maar dit neemt niet weg dat andere verstoringen opgeheven kunnen worden, waardoor de gezondheid toch aanzienlijk kan verbeteren. Enkele medicijnen zoals hormonen, corticosteroïden, maagzuurremmers en bloeddrukverlagers veroorzaken een dergelijk grote belasting voor of verstoring in het lichaam, dat de genezing wordt vertraagd. Behandeling blijft in dit geval echter wel mogelijk.

De volgende ziektes kunnen goed behandeld worden met biofotonen

13-22 wat te behandelen met biofotonen therapie

Comment Section

3 reacties op “Biofotonen therapie


Door Charles Claessens op 4 december 2013

Rond 1930 werkte Royal Rife met zijn ontwikkelde frequentie therapie apparaat (in Hz) via een gasgevulde Phanatron lamp, en genas daarmee ook vele zieke mensen, zelfs met kanker.
Later zijn er apparaaten ontwikeld, die met hand (resp voet) elektroden werken.
Zie: http://www.milieuziektes.nl/Pagina61.html
Er is zelfs een *Poor Man’s Rife*, welke met geluid werkt.
(Met dergelijke audio-CD’s heb ik zelf een aantal elektrosensitieve personen kunnen helpen. Tegenwoordig zit dat in de ClaeSmog verwerkt, die met *longitudinale golven* werkt.)
Later is Hulda Clark gekomen met frequenties die in het kHz gebied liggen.
Royal Rife heeft combinaties van verschillende frequenties tegen diverse aandoeningen ontwikkeld (Google maar op CAFL), terwijl Hulda Clark specifieke frequenties voor iedere parasiet, bacterie, virus, schimmel en worm bepaald heeft (te meten met een DIRP).
Ik heb ook een Russisch apparaat welke frequenties tussen 34 en 78GHz afgeeft via oscillatoren.
Als ik goed ben ingelicht kost een Chiren zo’n € 25.000 (inclusief lessen).
Er is echter al een prima frequentiegenerator met Rife en Clark frequenties voor € 600.
Wat ook goed werkt zijn de twee Crystal apparaten van Oldfield: Een geeft gepulst licht via een krsital, en de andere werkt met een MP3 speler, die signalen via een buis met vele kristallen afgeeft.
Daarnaast heb ik een amerikaans apparaat, welke 16 miljoen kleuren afstraalt, en ook prima werkt.
Enfin, er zijn vele goedwerkende frequentie therapiën op de markt.


Door charles claessens op 9 januari 2014

Voorts gebruik ik nu ook een bioscan systeem, dat het lichaam scant en tevens kan behandelen.
Het scant diverse organen, het skelet, slagaders, aders en lympfen.
Enkele afbeeldingen staan op: http://www.milieuziektes.nl/Pagina305.html
Er zijn dus meerdere wegen *die naar Rome leiden*.


Door Karin op 19 juli 2016

Zou dit ook tegen lupus kunnen werken? Bij mijn dochter is dat nl gediagnosticeerd. We wonen in Almere

Plaats een reactie


*